Managementboek Top 100 (2023)

Table of Contents
Omdenken at work Scale-ups & downs Beheers je! De kleine Covey Break the Cycle! Het Communicatie Model compact 107 Losbrekers voor meer plezier op het werk Ontdek je sterke punten 2.0 De zeven eigenschappen van effectief leiderschap Leidinggevenden zijn Contextmakers Van A naar B - Lessen in leiderschap Onze ijsberg smelt! De 7 magische woorden De ISM-methode versie 5 Omringd door idioten Allianties voor een duurzame toekomst Uit het transformatiemoeras Scaling up - De groeiformule SuperFalen Sales vanuit je Hart Zelfverzekerd spreken Focus Aan/Uit Handboek Strategisch OmgevingsManagement 2.0 Wacht niet op de wind, ga roeien! Dienend-leiderschap Je hebt het niet, je doet het Aanspreken? Gewoon doen! Positieve leefstijlverandering Breek je vrij! Drive Omdenken op het werk De wet van OER Operational Excellence Financieel vrij Society 4.0 HR met BALLEN Green on - De leukste en meest productieve manier van werken Active Lean Yellow Belt Uit het goede hout gesneden - De enerverende stap van manager naar bestuurder De inclusiemarathon Inspiratie voor Innovatie Now we’re talking! Quality for DevOps teams PMC Compact StoryBrand Echt Nep Agile Portfoliomanagement Doe zelf normaal GRIP - Het geheim van slim werken Don't push me! Deep democracy Why Your Customer Experience Program Will Fail Competente mensen - Incompetente teams Pas (er)op! - Over informatiebeveiliging, bewustwording en gedragsverandering Het geheim van gastvrijheid ITIL 4 – Pocketguide 2e druk De oplossingenmachine De geluksfabriek Praktisch projectmanagement 1 Projectmanagement op basis van ICB versie 4 - IPMA B, IPMA C, IPMA-D , IPMA PMO Leading from the middle Dienend leiderschap Strategic Sourcing Interne communicatie Teamgericht organiseren in het basisonderwijs Onder commissarissen Leadership and Self-Deception KPI's die wél werken The Oz Principle - Revised and Updated Nummer 1 Inzicht in de Ondernemingsraad - editie 2023 De integrale staat Teamgericht organiseren in het voortgezet onderwijs Begin met het Waarom Macht aan de aardige mens Organiseren en managen Ik doe ertoe! Het is oorlog maar niemand die het ziet Praktisch leidinggeven BiSL – Een Framework voor business informatiemanagement Ik team, wij teamen Op weg naar een vitale organisatie Help/Hoera, ik ga leidinggeven! Hét handboek voor de functioneel beheerder Hét Marketingkookboek Systeem-Geïnspireerd Leiderschap Handboek communicatiestrategie Team Topologies Collaborate or Die Van capo tot ceo Programmeren met JavaScript voor Dummies Kennismaken met Lean ArchiMate® 3.2 Specification The TOGAF® Standard - A Pocket Guide Personeelstekort begint bij jezelf Socrates op sneakers Cultuurdingetje hè Projectmanagement op basis van PRINCE2 6de Editie Ligt het aan je stem? Videos

Al jaren een begrip: de Managementboek Top 100. Gebaseerd op de verkopen van de afgelopen 30 dagen stellen wij iedere dag de Managementboek Top 100 samen. Hieronder de lijst van vandaag.

Jennifer Delano

Nee zeggen loont

Iedereen die voor opdrachtgevers werkt, kent ze: klanten voor wie je niet zou moeten willen werken. Omdat ze niet duidelijk zijn in wat ze willen, eindeloos blijven praten en het maar niet tot een opdracht komt, of omdat ze de facturen niet betalen.

24,99

2

Berthold Gunster

Omdenken at work

Why... ...do we work anyway? ...do we often put on an act at work? ...do we try to prevent any mishaps, or friction, by introducing endless bureaucracy?

€ 5,-

3

Wendy van Ierschot

Scale-ups & downs

In 'Scale-ups & downs' nemen Wendy van Ierschot, internationaal expert op het gebied van People & Culture in snelgroeiende organisaties, en striptekenaar Gerrit de Jager je mee langs de vier cruciale fasen van een scale-up.

€ 24,99

4

Jobbeke de Jong

Beheers je!

Zo maak je als begeleider van groepen maximale duurzame impact met je interventies en zorg je voor een optimale effectiviteit en resultaatgerichtheid van het collectief.

€ 24,95

5

Jan Kuipers

De kleine Covey

De zeven eigenschappen is al 25 jaar een klassieker. Het is het perfecte boek voor mensen die meer sturing aan hun leven willen geven.

€ 12,99

6

Arend Ardon

Break the Cycle!

Most modern managers know much of what there is to know about change management. Still, things often go wrong in practice.

€ 20,95

7

Wil Michels

Het Communicatie Model compact

Het 'Communicatie Model compact' biedt je een complete en overzichtelijke aanpak waarin visie, strategie en uitvoering samenkomen.

€ 18,95

8

Jacky van de Goor

107 Losbrekers voor meer plezier op het werk

Herken je dat: elke dag hetzelfde liedje op het werk? Kunnen jij en je collega’s wel een positieve boost gebruiken? Of heb je gewoon zin in een verfrissend tussendoortje? Dan is het tijd voor een losbreker!

€ 10,99

9

Tom Rath

Ontdek je sterke punten 2.0

Heb jij de kans om dat wat jij het beste kan, elke dag te doen? De kans bestaat dat je dat niet doet, en daarmee worden natuurlijke talenten jammer genoeg niet benut.

€ 22,99

10

Stephen Covey

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

Verbeter de kwaliteit van uw werkende leven, privé-leven én gezinsleven. Covey heeft met zijn zeven eigenschappen een miljoenenpubliek bereikt.

€ 27,50

11

Saskia Lips

Leidinggevenden zijn Contextmakers

In organisaties worden de beste resultaten behaald door samen te werken. Samenwerken op zich hoeven we helemaal niet te leren, het zit al bij ieder van ons in het bloed.

€ 29,95

€ 24,95

12

Jeroen van der Veer

Van A naar B - Lessen in leiderschap

Tweeënveertig jaar was Jeroen van der Veer werkzaam bij de Koninklijke Shell, waarvan ruim vijf jaar als CEO. In die lange periode leerde hij ontelbare lessen over leiderschap.

€ 25,99

13

John Kotter

Onze ijsberg smelt!

Paniek overvalt een kolonie van 286 pinguïns, als het ijs waarop ze leven smelt. Ervaar hoe u in uw organisatie beter omgaat met veranderingen en crisissituaties.

€ 20,-

14

Nicol Tadema

De 7 magische woorden

Als jij een professional bent die woorden inzet om lezers te overtuigen, dan is dit boek een must read. Omdat het jou helpt bij het schrijven van slimme teksten en zo jouw resultaten verhoogt.

€ 27,98

15

Wim Hoving

De ISM-methode versie 5

De kwaliteit van IT-diensten is cruciaal voor vrijwel iedere organisatie. Goede, flexibele en stabiele IT-diensten zijn niet alleen de ruggengraat, maar ook het onderscheidend vermogen.

€ 47,42

16

Thomas Erikson

Omringd door idioten

Thomas Erikson leert je om op praktische en eenvoudige wijze het kleurenschema van de disc-methode toe te passen op jezelf en op anderen.

€ 15,-

17

Jaap Boonstra

Allianties voor een duurzame toekomst

Dit boek is een inspiratiebron voor bestuurders, toezichthouders en verandermanagers die met nieuwe samenwerkingen willen bijdragen aan een positieve en duurzame wereld.

€ 34,95

18

Menno Lanting

Uit het transformatiemoeras

In zijn nieuwste boek biedt Lanting de helpende hand aan organisaties die worstelen met de digitale transformatie, of die juist helemaal aan het begin ervan staan.

€ 24,99

19

Verne Harnish

Scaling up - De groeiformule

Wil je groeien, of meer leren over groei, dan bevat dit boek alle praktische handvatten en technieken om je lange termijn groeiambities direct vorm te geven.

€ 24,99

20

Frank Deuring

SuperFalen

Een organisatie die radicaal open is over fouten, hoe mooi zou dat zijn? Daar word je niet afgerekend op fouten. Sterker nog: je lef wordt juist gewaardeerd.

€ 23,95

(Video) Dank jullie! RESET! van Erik Jan Koedijk nu in Top 100 managementboek

21

Richard van Kray

Sales vanuit je Hart

Klantgericht adviseren, de klant centraal of je proces inrichten als een customer journey: het zijn allemaal manieren om je klant het gevoel te geven dat het om hem draait.

€ 20,-

22

Gijs Nillessen

Zelfverzekerd spreken

Wil jij moeiteloos kunnen presenteren? Wil je ontspannen en authentiek op het podium staan? Met dit boek heb je hét recept in handen voor succesvol spreken en presenteren in het openbaar.

€ 23,50

23

Mark Tigchelaar

Focus Aan/Uit

Focus is een absolute voorwaarde voor excellente prestaties. Als we hier geen controle over hebben, kost het meer tijd om ons werk te doen en neemt de stress toe.

€ 21,99

24

Marc Wesselink

Handboek Strategisch OmgevingsManagement 2.0

Strategisch OmgevingsManagement (SOM) is inmiddels volledig ingeburgerd en zelfs een vereiste methode bij vele complexe projecten waarbij de belangen van meerdere stakholders spelen.

€ 45,95

25

J. Burgers

Wacht niet op de wind, ga roeien!

In 'Wacht niet op de wind, ga roeien!' geeft bestsellerauteur Jos Burgers praktische adviezen om in uitdagende tijden bestaande klanten aan je te binden en nieuwe klanten te werven.

€ 20,95

26

Inge Nuijten

Dienend-leiderschap

Onderbouwd en persoonlijk ontdek je in dit boek hoe je eenvoudig en doeltreffend lijderschap achter je laat en van leiderschap een gewoonte maakt.

€ 27,95

27

Edwin Selij

Je hebt het niet, je doet het

Dit boek is voor mensen die meer controle willen hebben over hun leven, over hun relaties, over hun werk en over hun genezing.

€ 21,99

€ 17,59

28

Gytha Heins

Aanspreken? Gewoon doen!

In dit boek vind je direct toepasbare oplossingen voor leiders van organisaties, voor aansprekers en voor aangesprokenen.

€ 26,50

29

Ingrid Steenhuis

Positieve leefstijlverandering

Een positieve leefstijlverandering levert mensen veel op: gezondheid, energie en vitaliteit. De gedragsverandering die hiervoor nodig is, blijkt voor veel mensen een flinke uitdaging.

€ 29,95

30

Edwin Selij

Breek je vrij!

'Breek je vrij!' helpt je probleem op te lossen, ongeacht wat dat probleem ook is. Misschien noem jij het belemmeringen, blokkades of zelfs uitdagingen.

€ 21,50

31

Daniel Pink

Drive

Vergeet alles wat u weet over hoe u mensen moet motiveren, het zit anders in elkaar dan je dacht. Het geheim van goed presteren, plezier en zin in uw leven en werk is de intrinsieke motivatie.

€ 24,99

32

Berthold Gunster

Omdenken op het werk

Als aanvulling op de reeks met de succesvolle boekjes Omdenken, Omdenken in communicatie en Omdenken in opvoeding, duiken we nu in het anders aanpakken van al het gedoe op het werk.

€ 5,-

33

Paul Eikelenboom

De wet van OER

Dit boek leert je te stoppen met afwachten en laat je zien hoe je regie krijgt over wat jij zelf belangrijk vindt.

€ 29,99

34

Marcel van Assen

Operational Excellence

Operational Excellence gaat om het doelmatig én doeltreffend inrichten en managen van organisaties, die daardoor steeds weer in staat zijn de juiste klantwaarde tegen de laagste kosten te realiseren.

€ 49,95

35

Janneke van den Brink

Financieel vrij

Laat geld voor jou werken in plaats van andersom: het boek om financieel onafhankelijk te worden.

€ 21,99

36

Bob de Wit

Society 4.0

'Society 4.0 - De acht belangrijke issues om een burger samenleving te bouwen' is bedoeld als inspiratie voor mensen die een vitale en hoopvolle toekomst willen bouwen voor de komende generaties.

€ 32,-

37

Bob Zeegers

HR met BALLEN

In dit boek geeft HR-expert Bob Zeegers je de negen succesformules voor HR met ballen, waarmee je het MT overtuigt om te investeren in menselijk kapitaal.

€ 29,99

38

Joris Janssen

Green on - De leukste en meest productieve manier van werken

Dit boek vertelt het spannende verhaal van de special forces en hoe hun bewezen principes zich vertalen naar situaties op de werkvloer.

€ 24,95

39

John Maes

Active Lean Yellow Belt

Managementboek lanceerde in 2016 de eerste internationaal geaccrediteerde online Lean training. Altijd en overal toegankelijk, en voordeliger dan traditionele vergelijkbare Lean trainingen.

€ 295,-

40

Hanke Lange

(Video) Managementboek Top 100 gehaald met Écht ondernemen | Charlotte's Law

Uit het goede hout gesneden - De enerverende stap van manager naar bestuurder

'Uit het goede hout gesneden' helpt ervaren managers om te bepalen of ze de ambitie en de competenties hebben om een succesvolle bestuurder te worden.

€ 26,50

41

Kauthar Bouchallikht

De inclusiemarathon

Managementboek van het Jaar 2022 - Een constructief verhaal over hoe organisaties diverser, gelijkwaardiger en inclusiever kunnen worden.

€ 24,99

42

Gijs van Wulfen

Inspiratie voor Innovatie

'Inspiratie voor Innovatie' biedt praktische inzichten, tips en tools voor innovatie. De 101 lessen zijn verrassend en uitdagend en worden ondersteund met intrigerende foto’s en graphics die je helpen in je zoektocht hoe je het beste kunt innoveren.

€ 18,50

43

Frank Weijers

Now we’re talking!

The Lewis Method of Deep Democracy omvat een set krachtige tools waarmee écht goede gesprekken kunnen worden gefaciliteerd.

€ 10,-

44

Rik Marselis

Quality for DevOps teams

To continuously deliver IT systems at speed with a focus on business value, DevOps teams integrate quality engineering in their way of working.

€ 15,-

45

Jo Bos

PMC Compact

Vele malen kwam het verzoek om de belangrijkste principes en werkvormen van de methode Projectmatig Creeëren in een compacte uitgave samen te brengen.

€ 19,50

46

Donald Miller

StoryBrand

Door gebruik te maken van zeven universele verhaalprincipes creëert StoryBrand voor elk bedrijf effectieve boodschappen die ingezet kunnen worden op websites, presentaties en social mediakanalen.

€ 28,99

47

Menno van Doorn

Echt Nep

In tegenstelling tot de meeste boeken over vervagende realiteiten kijkt 'Echt Nep' verder dan de angstscenario’s

€ 24,99

48

Henny Portman

Agile Portfoliomanagement

Om het totaal van portfolio’s, programma’s en projecten te kunnen besturen, is in veel organisaties portfoliomanagement ingericht.

€ 35,50

49

Maxim Februari

Doe zelf normaal

Onder invloed van de klimaatverandering en intelligente technologieën verandert de democratische rechtsstaat.

€ 22,50

50

Rick Pastoor

GRIP - Het geheim van slim werken

Sommige mensen lijken altijd grip op de zaak te hebben. Een van hen is Blendle-man Rick Pastoor. In dit boek deelt hij zijn razendslimme werkmethode GRIP, die hij door de jaren heen ontwikkelde.

€ 18,99

51

Genieke Hertoghs

Don't push me!

Iemand van gedrag laten veranderen? Dat lijkt een harde dobber. We proberen belang en urgentie te creëren. We werken aan intrinsieke motivatie. Aan proactieve mensen die vanuit eigenaarschap ander gedrag gaan vertonen. Waarom lijkt het zo lastig?

€ 24,90

52

Jitske Kramer

Deep democracy

'Deep Democracy' is geschreven voor mensen zoals jij, die conflicten willen oplossen, verschillen willen benutten, en vervolgens duurzame besluiten durven te nemen.

€ 31,50

53

Friederike Niehoff

Why Your Customer Experience Program Will Fail

Wist jij dat 93% van alle customer experience programma's mislukken? Lees dit boek om ervoor te zorgen dat jouw programma tot de 7% behoort die wél slaagt.

€ 24,99

54

Jobbeke de Jong

Competente mensen - Incompetente teams

Veel teamcoaches en -leiders werken te hard. Ze proberen hun teams bij te sturen en zitten boven op processen.

€ 27,95

55

Jan Hoogstra

Pas (er)op! - Over informatiebeveiliging, bewustwording en gedragsverandering

Digitalisering gaat steeds sneller. Organisaties en mensen beschikken over toenemende hoeveelheden vertrouwelijke en waardevolle informatie. Dit boek toont het belang van gedragsregels, -interventies en bewustwording.

€ 24,99

56

Laura de la Mar

Het geheim van gastvrijheid

In 'Het geheim van gastvrijheid' neemt de auteur je mee in een reis door nieuwe inzichten, inspiratie en interviews met opvallend gastvrije mensen.

€ 22,95

57

Jan van Bon

ITIL 4 – Pocketguide 2e druk

Deze pocketguide geeft uitleg over alle exameneisen voor het ITIL 4 Foundation examen en biedt tevens ondersteuning voor iedereen die eerdere ITIL-edities kent en op zoek is naar een brug naar deze nieuwe editie.

€ 21,26

58

Wouter Hart

De oplossingenmachine

In dit boek zijn Wouter Hart en Thom Verheggen een belangrijke oorzaak op het spoor: De Oplossingenmachine. Die zit in ieder van ons en is overal aanwezig.

€ 29,50

59

Maurits Bruel

De geluksfabriek

De economische groei en krapte op de arbeidsmarkt dwingen organisaties ertoe beter te luisteren naar en te reageren op de wensen van werknemers.

€ 16,99

60

Ten Gevers

Praktisch projectmanagement 1

'Praktisch projectmanagement 1' is een praktische leidraad voor het doelgericht opzetten en beheerst realiseren van allerlei typen projecten.

(Video) Hoe produceer ik 100 stukken content per maand?

€ 29,95

61

Bert Hedeman

Projectmanagement op basis van ICB versie 4 - IPMA B, IPMA C, IPMA-D , IPMA PMO

Dit handboek ‘Projectmanagement op basis van ICB versie 4’ vervangt het zo succesvolle handboek ‘Projectmanagement op basis van NCB versie 3’.

€ 80,61

62

Koen Marichal

Leading from the middle

Het werk van de manager wordt er niet eenvoudiger op, zeker niet in ‘het midden’ van een organisatie.

€ 34,50

63

Henk Jan Kamsteeg

Dienend leiderschap

Tijdens een weekend in de Belgische Ardennen raken drie oud-studiegenoten in gesprek over hun eigen manier van leidinggeven.

€ 15,-

64

Tim van Asch

Strategic Sourcing

Strategic sourcing is het afwegingsproces om te bepalen wat de best passende manier van organiseren is van ondersteunende processen binnen een organisatie.

€ 24,95

65

Huib Koeleman

Interne communicatie

Interne communicatie geeft handreikingen om de interne communicatie in de organisatie te verbeteren op medewerker-, team- en organisatieniveau.

€ 46,95

66

Ben van der Hilst

Teamgericht organiseren in het basisonderwijs

Dit boek biedt schoolleiders en leraren een heldere handleiding om de teamgecentreerde arbeidsorganisatie (TAO) stap voor stap in hun school in te voeren.

€ 19,95

67

Marilieke Engbers

Onder commissarissen

<b>Shortlist - Managementboek van het Jaar 2022</b> Het witwassen bij ING, de debacles bij Vestia en DSB, de teloorgang van Enron en het Wirecard-schandaal: toezicht houden gaat opvallend vaak mis.

€ 24,99

68

Arbinger Institute

Leadership and Self-Deception

Since its original publication nine years ago, 'Leadership and Self-Deception' has become an international word-of-mouth phenomenon.

€ 20,02

69

Peter Geelen

KPI's die wél werken

U leert hoe u KPI's opzet die samenwerking wél bevorderen en die helpen uw klanten beter te bedienen. Knoppen dus waarmee u écht kunt sturen en uw ambities kunt realiseren.

€ 33,50

70

Roger Connors

The Oz Principle - Revised and Updated

Het 'Oz-principe': succes of mislukking is afhankelijk van individuele en gezamenlijke verantwoordelijkheden.

€ 22,74

71

Aartjan van Erkel

Nummer 1

In dit boek laat Aartjan van Erkel zien hoe je met onorthodoxe marketing de nummer 1 wordt in je markt.

€ 23,99

72

Robbert van het Kaar

Inzicht in de Ondernemingsraad - editie 2023

Medezeggenschap is niet meer weg te denken uit de Nederlandse arbeidsverhoudingen. De ondernemingsraad is een cruciale schakel in de besluitvorming binnen organisaties, zeker in de roerige tijden sinds het uitbreken van de crisis.

€ 83,16

73

Paul Frissen

De integrale staat

Bestuurskundige Paul Frissen laat overtuigend zien hoe het alomtegenwoordige verlangen naar samenhang onze rechtstaat bedreigt.

€ 29,90

74

Ben van der Hilst

Teamgericht organiseren in het voortgezet onderwijs

Het boek laat stap voor stap zien hoe een arbeidsorganisatie kan worden ingericht waar leraren met plezier, professionaliteit en zeggenschap hun kerntaak verrichten.

€ 19,95

75

Simon Sinek

Begin met het Waarom

<b>Luxe cadeau-editie - Linnen band met bandstempel</b> Simon Sinek laat in 'Begin met het Waarom zien' dat wie zich richt op het Waarom succesvoller, invloedrijker en innovatiever is.

€ 24,99

76

Pacelle van Goethem

Macht aan de aardige mens

In ‘Macht aan de aardige mens’ van Pacelle van Goethem ontdek je de stijlen van overtuigen en de geheimen van onweerstaanbare mensen.

€ 7,99

77

André Weber

Organiseren en managen

Het inleidende boek Organiseren en managen geeft een snel en actueel overzicht van het vakgebied Management en Organisatie.

€ 53,95

78

Edwin Vreedeveld

Ik doe ertoe!

Vind je veranderen lastig? Loop jij vast omdat je het iedereen naar de zin probeert te maken? Richt je dan liever op wat er voor jou echt toe doet.

€ 21,50

79

Huib Modderkolk

Het is oorlog maar niemand die het ziet

Onderzoeksjournalist Huib Modderkolk deed jarenlang onderzoek naar de digitale wereld. Hij begon als leek, maar won steeds meer het vertrouwen van bronnen, die hem de schaduwkant van de moderne wereld toonden.

€ 15,-

80

Bert Pol

Praktisch leidinggeven

Dit boek is bedoeld voor vakmensen die zijn doorgegroeid vanuit de praktijk. Je bent leidinggevende geworden vanwege je harde werken en uitstekende vakkennis.

€ 21,95

(Video) Speciale actie omdat ik nu op nummer 1 in de Managementboek Bestseller Top 100 sta

81

Remko van der Pols

BiSL – Een Framework voor business informatiemanagement

BiSL®, Business Information Services Library, is het framework voor business informatiemanagement. Dit boek is de officiële beschrijving van BiSL 3de editie.

€ 47,42

82

Annemarie Bleeker

Ik team, wij teamen

Dit boek is voor iedereen die lid is van een team. Je staat niet aan de rand van de groep, of erboven, maar er middenin.

€ 23,50

83

Henk Jan Kamsteeg

Op weg naar een vitale organisatie

Het bouwen en ontwikkelen van een vitale organisatie begint met een visie en het omarmen van het belang van een vitale organisatie. Dat is de start en de energiebron. Daarna begint de reis.

€ 20,-

84

Lennart van der Kraan

Help/Hoera, ik ga leidinggeven!

Beginnen met leidinggeven is een van de grootste uitdagingen die je tegen kunt komen in je loopbaan.

€ 23,99

85

Daniël E. Brouwer

Hét handboek voor de functioneel beheerder

Dit boek is een heldere en praktische handleiding die de functioneel beheerder helpt bij de uitvoering van zijn of haar dagelijkse werkzaamheden.

€ 29,99

86

Marketing Queens

Hét Marketingkookboek

Dit boek bevat 11 basisrecepten gebaseerd op 150+ jaar gebundelde ervaringsleer van zes Marketing Queens die samen voor heel mooie merken en organisaties werken of hebben gewerkt.

€ 24,-

87

Frank uit de Weerd

Systeem-Geïnspireerd Leiderschap

Systeem-geïnspireerd leiderschap biedt een vernieuwende en frisse aanpak die het mogelijk maakt om te leiden in betekenisvolle samenwerking met je omgeving.

€ 28,99

88

Betteke van Ruler

Handboek communicatiestrategie

Hoe ontwikkel je eenvoudig een communicatiestrategie? Zonder dikke boekwerken om de strategie te bepalen en eindeloze reeks slides om de strategie te presenteren, maar simpelweg op 1 A4?

€ 35,50

89

Matthew Skelton

Team Topologies

Secrets of the four successful team patterns and three interactions modes to ensure success for IT organizations.

€ 25,46

90

James Veenhoff

Collaborate or Die

In dit praktische, actiegerichte en lekker leesbare boek nemen Martijn Pater en James Veenhoff je stap voor stap mee op een reis richting impact.

€ 24,99

91

Jan-Joost Kroon

Van capo tot ceo

Je zou het misschien niet direct verwachten, maar ook jouw bedrijf kan iets leren van de Italiaanse maffia.

€ 20,-

92

Chris Minnick

Programmeren met JavaScript voor Dummies

Elke keer dat een website reageert op bewegingen van jouw muis, is JavaScript daar verantwoordelijk voor.

€ 19,99

93

Jan Wijnand Hoek

Kennismaken met Lean

Lean is een compleet managementsysteem gericht op het continu verbeteren van de organisatie en haar processen, zodat medewerkers succesvol kunnen zijn in het realiseren van organisatie- en klantambities.

€ 24,95

94

The Open Group

ArchiMate® 3.2 Specification

The ArchiMate® Specification, a standard of The Open Group, defines an open and independent modeling language for Enterprise Architecture that is supported by different tool vendors and consulting firms.

€ 47,42

95

The Open Group

The TOGAF® Standard - A Pocket Guide

This is the official Pocket Guide for the TOGAF® Standard, 10th Edition from The Open Group.

€ 21,26

96

Kirsten de Roo

Personeelstekort begint bij jezelf

Kun je geen nieuwe collega’s vinden of vertrekken ze eerder dan je lief is? Dan is het tijd om het anders aan te pakken.

€ 24,50

€ 20,-

97

Elke Wiss

Socrates op sneakers

Met Socrates op sneakers tackelt praktisch filosoof Elke Wiss de kunst van een goed gesprek.

€ 21,99

98

Maaike Thiecke

Cultuurdingetje hè

'Cultuurdingetje, hè' toont waarom cultuur zo hardnekkig is en heel weinig te maken heeft met al die excellente, betrokken en competente mensen die je in huis hebt.

€ 29,99

99

Bert Hedeman

Projectmanagement op basis van PRINCE2 6de Editie

De inhoud van dit boek is afgestemd op PRINCE2® 6de Editie. Dat wil zeggen dat de beschrijving van de processen en thema’s is gebaseerd op deze methode, alsmede de terminologie.

€ 38,10

100

Elizabeth Ebbink

Ligt het aan je stem?

Met behulp van de stemdimensies hard-zacht, hoog-laag, scherp-hees en snel-langzaam, laat de auteur zien hoe je met je stem stuurt zonder te dwingen.

€ 23,50

(Video) Hoe is het als je boek op nummer 1 komt in de managementboek top 100?

Videos

1. EASY Management Guide - Unlock Eri & Make Millions! | Yakuza: Like a Dragon
(Rozalin)
2. Hoe creëer je een open cultuur?
(De FoutenFabriek - Frank Deuring)
3. Richard Bergmans over samenwerken en leiderschap | Sprekers met een missie #80
(deSpreker.nl)
4. De jury van Managementboek 2019 over Business aikido
(Peter Hoogeveen - Business Aikido - KIWORKX)
5. Boekenhelden podcast fragment. De 12 minuten regel.
(De FoutenFabriek - Frank Deuring)
6. #1 Waarom maak ik veel fouten?
(De FoutenFabriek - Frank Deuring)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated: 04/27/2023

Views: 6104

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.